.
В Николаеве будут учить, как стать гидом, создать уникальную экскурсию и осуществить ее продвижение.

В Николаеве будут учить, как стать гидом, создать уникальную экскурсию и осуществить ее продвижение.

mlp / 11.11.2020

Департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради розпочинає навчальний курс про те, як стати незалежним гідом у м. Миколаєві, створити унікальну екскурсію та здійснити її просування. Даний курс запроваджується з метою збільшення, як якісних туристичних маршрутів, так і кваліфікованих гідів – екскурсоводів, яких за думкою фахівців у цій сфері відчувається дефіцит, що в свою чергу суттєво впливає на конкурентоспроможність туристичної сфери м. Миколаєва серед інших міст України. В умовах всесвітньої пандемії COVID-19, коли постає питання розвитку внутрішніх туристичних ринків, а сучасний турист стає більш вибагливим, даний навчальний курс становиться ще більш актуальним.

Курс складається з шести круглих столів - вебінарів, будь-який мешканець міста може навчиться складати маршрут і правильно працювати з джерелами, дізнається, як і де шукати клієнтів, а також зможе налагодити співпрацю з туристичними фірмами та освітніми установами. Навчальні матеріали сформовано на основі особистого досвіду екскурсоводів та екскурсійних проєктів з усієї України. Порадами поділилися успішні гіди, представники навчальних організацій, які готують гідів до державної атестації, співробітники туристичних фірм.

Як говорить контент-менеджер курсу Олександр Максименко: «Мета - показати, що екскурсії - це більше не нудні переходи від пам'ятки до пам'ятки під монотонний голос гіда, екскурсії можуть бути нестандартними, специфічними, у форматі шоу, квесту, спортивного змагання тощо, при цьому не спотворюючи історичних фактів і наукових даних. Я, наприклад, розповідаю в каньйоні про космос, а в музеї мистецтв про гроші. Важливо, що авторську екскурсію може створити кожен бажаючий миколаєвець, при цьому заробляючи кошти на їх проведення.»

Наступної суботи, 14 листопада, о 10:00 відбудеться перший круглий стіл - вебінар з гідом у капелюшку, власницею бюро екскурсій Києвом Walk&Talk Софією Грабовецькою, яка увійшла в топ-8 зіркових гідів за версією українського туристичного порталу «Zruchno.Travel».

Круглий стіл - вебінар на тему: "Гід у великому місті: що приховує капелюшок"

Софія розповість про те хто такий гід / екскурсовод, різницю між ними, дасть поняття про продукт, приклади запитів від гостей, додатковий заробіток, просування екскурсій і наведе приклади гідів-брендів.

Вебінар проходитиме на платформі відеоконференцій Zoom посилання отримає кожен, зареєструвавшись за посиланням Курс вебінарів: Створити авторську екскурсію в Миколаєві.

Источник: Николаевский горсовет

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |