.
Представители ЧАО «ЧСЗ» до сих пор не подписали соглашение по упорядочению архива предприятия.

Представители ЧАО «ЧСЗ» до сих пор не подписали соглашение по упорядочению архива предприятия.

mlp / 29.10.2020

28 жовтня під час засідання виконкому міської ради розглянули ситуацію, що склалася з передачею місту архіву ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод».

Директорка департаменту міського голови Юлія Литвинова нагадала, що місто зі свого боку зробило усе необхідне, аби процес передачі архіву розпочався. Зокрема, було визначено приміщення для зберігання документів. Крім того, виконкомом міської ради було ухвалено рішення щодо прийняття архіву ЧСЗ.

- 9 вересня цього року ми прийняли рішення № 763 «Про вирішення питання щодо формування архіву ПАТ «ЧСЗ». Відповідно до цього рішення один архівний відділ мав укласти із представниками ПАТ «ЧСЗ” угоду на суму 6 млн.грн. про наукову обробку архівних документів підприємства, інший відділ - прийняти упорядкований архів. За вказані кошти ми, зокрема, повинні були до кінця поточного року зробити ремонт приміщення для зберігання архіву, - сказала Юлія Литвинова.

Проте рішення щодо прийняття на зберігання архіву ЧСЗ наразі виконати неможливо, оскільки уповноваженими представниками ПАТ «ЧСЗ” і досі не підписано договір на наукову обробку архівних документів підприємства.

- 19 жовтня ми отримали лист від арбітражного керуючого Протасової Ольги Михайлівни, в якому мова йде про те, що для погодження вказаної суми їм потрібно було проконсультуватися з комітетом кредиторів ПАТ «ЧСЗ» шляхом зібрання засідання цього комітету. Посилаючись на карантин, вони повідомляють, що наразі не можуть зібратися, тому потрібно проводити поштове опитування, яке займе деякий час. Через це договорів між нами та представниками ПАТ «ЧСЗ» щодо впорядкування архіву досі не підписано. Це значить, що у поточному році ми не зможемо виконати рішення щодо прийняття на зберігання архіву «ЧСЗ», - повідомила Юлія Литвинова.

Источник: Николаевский горсовет

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |