.
Какие финансы заблокировали депутаты Николаевского горсовета, не рассмотрев бюджетные решения на пленарном заседании 4 октября.

Какие финансы заблокировали депутаты Николаевского горсовета, не рассмотрев бюджетные решения на пленарном заседании 4 октября.

mlp / 04.10.2018

Об этом свидетельствует пояснительная записка, которую подготовил департамент финансов к проекту решения Николаевского горсовета «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017 № 32/17 «Про міський бюджет міста Миколаєва на 2018 рік».

Предлагалось дополительно выделить 70 млн. гривен. В том числе:

управлению образования - 7 млн. 727,816 тыс. грн.:
- заробітна плата з нарахуваннями педагогічним працівникам – 6000,0 тис. грн.;
- оплата комунальних послуг та енергоносіїв (оплата теплопостачання) – 1727,816 тис. грн.

управлению охраны здоровья – 8 млн. 217,529 тыс. грн.:
- на забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет – 5369,713 тис. грн.;
- оплата комунальних послуг та енергоносіїв – 1727,816 тис. грн.;
- забезпечення безкоштовним зубопротезуванням пільгового контингенту населення – 1000 тис. грн.;
- забезпечення інфарктного, кардіологічного та неврологічних відділень лікувальних закладів препаратами для проведення тромболізісу та ефективними засобами профілактики тромболітичних ускладнень – 120 тис. грн.

департаменту труда и социальной защиты населения – 6 млн. 54,655 тыс. грн.:
- компенсаційні виплати на пільговий проїзд окремим категоріям громадян електротранспортом – 5 млн.грн. у зв’язку зі збільшенням вартості проїзду;
- на здійснення соціального захисту осіб без визначеного місця проживання із застосуванням механізму соціального замовлення на суму 54,655 тис. грн.;
- на надання матеріальної допомоги громадянам міста - 600 тис. грн.;
- на виплату матеріальної допомоги на дороговартісне зубопротезування учасникам АТО в сумі 200 тис. грн.;
- на відшкодування вартості встановлення надгробка учасникам АТО, що загинули при виконанні службових обов’язків, пов'язаних із захистом Батьківщини у зоні проведення АТО - 200 тис.грн.

департаменту ЖКХ – 48 млн. грн. :
- на фінансову підтримку житловим підприємствам для погашення заборгованості по заробітній платі, податках та інших платежах, які виникли при утриманні та експлуатації житлового фонду - 15 млн. грн.;
- на фінансову підтримку ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» для погашення заборгованості по заробітній платі, податках та інших платежах та на підготовку теплового господарства до опалювального сезону – 33 млн. грн.

Инвестор.

| | | | - | | | | | |