.
Исполком принял решение об обеспечении стабильной общественно-политической ситуации и общественного порядка в Николаеве.

Исполком принял решение об обеспечении стабильной общественно-политической ситуации и общественного порядка в Николаеве.

mlp / 09.05.2014

8 мая на внеочередном заседании исполкома Николаевского городского совета с учетом рекомендаций, изложенных в письмах УМВД Украины в Николаевской области, УСБУ Украины в Николаевской области и Николаевской облгосадминистрации члены исполкома приняли решение № 405 «Об обеспечении стабильной общественно-политической ситуации и общественного порядка в г. Николаеве».

Текст документа.
«Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 08.05.2014 № 405 «Про забезпечення стабільної суспільно-політичної ситуації та громадського порядку в м. Миколаєві».
З метою недопущення посягань з боку окремих груп та осіб на державний суверенітет, територіальну цілісність, економічний, науково-технічний і оборонний потенціал України, права та свободи громадян, у зв’язку із складною суспільно-політичною ситуацією в Україні, проявами сепаратизму та захоплення державних та комунальних установ у південно-східних регіонах України, беручи до уваги імовірність підвищення напруги серед громадян у разі використання символіки інших держав, враховуючи рекомендації, викладені в листах УМВС України в Миколаївській області від 07.05.2014 № 10/1410, УСБУ України в Миколаївській області від 07.05.2014 № 64/20-3733 та Миколаївської облдержадміністрації від 08.05.2014 № 1011/10-05-29/6-14, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», задля забезпечення стабільної суспільно-політичної ситуації та громадського порядку в м. Миколаєві, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Миколаївському міському управлінню УМВС України в Миколаївській області (Кобі) звернути особливу увагу на посилення боротьби із будь-якими проявами сепаратизму та екстремізму на території міста Миколаєва.
2. Рекомендувати політичним партіям, громадським організаціям, юридичним та фізичним особам утриматись від використання на території міста Миколаєва під час проведення мітингів, зборів, походів та демонстрацій у будь-який спосіб і в будь-якій формі офіційної символіки інших держав та міждержавних утворень на період з 8 травня 2014 року до завершення позачергових виборів Президента України.
3. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати рішення в засобах масової інформації та розмістити його на Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада».
4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Перший заступник міського голови Ю. Г. Андрієнко.

| | | | - | | | | | |