.
Винский начинает выполнять обещания, данные в Николаеве?

Винский начинает выполнять обещания, данные в Николаеве?

mlp / 30.04.2009

Міністр транспорту та зв’язку Йосип Вінський за результатами робочої поїздки до Миколаївської області, яка відбулася 24 квітня 2009 р., підписав окреме доручення з метою забезпечення розвитку транспортно-дорожнього комплексу Миколаївської області.

Таким чином, до 22 травня 2009 року доручено:
- створити спільну робочу групу з представників міської влади м. Миколаїва, Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївської обласної ради, народних депутатів України та Мінтрансзв’язку з питань розвитку транспортно-дорожнього комплексу Миколаївської області;
- здійснити ґрунтовний аналіз та надати пропозиції щодо будівництва порту Очаків, а також підготувати техніко-економічне обґрунтування розвитку залізничного напрямку ст. Миколаїв – ст. Ясна Зоря з врахуванням перспектив будівництва глибоководного порту «Очаків» потужністю 15-20 млн. тонн вантажів на рік та під’їзної колії ст. Ясна Зоря – порт «Очаків»;
- голові Державіаадміністрації надати пропозиції щодо розвитку діючих регіональних аеропортів для обслуговування міст Херсон та Миколаїв і щодо залучення авіакомпанії для виконання прямих авіарейсів за маршрутом Київ-Миколаїв;
- 22 травня 2009 р. Міністр доручив опрацювати питання вилучення Миколаївською міськрадою частини земельної ділянки, яка знаходиться у користуванні Миколаївського морського торговельного порту, по якій проходить відкритий колектор зливових вод, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва та знаходиться в аварійному стані, за умови надання порту у користування рівноцінної земельної ділянки для використання у виробничій діяльності.

До 28 травня 2009 року має бути опрацьоване питання реалізації проекту будівництва мостового переходу через річку Південний Буг у місті Миколаєві з підходами до нього, а також підготовлений проект розпорядження Кабінету Міністрів України з цього питання.

До 1 червня 2009 р. мають бути підготовлені пропозиції щодо комплексного розвитку залізничного вокзалу та прилеглої території в м. Миколаїв. За дорученням Міністра, при опрацюванні питання реконструкції залізничного вокзалу в Миколаєві слід передбачити можливість поєднання його з автовокзалом й створення торгово-розважального комплексу на прилеглій території.

До 1 червня 2009 р., відповідно до доручення Міністра, має бути розроблено й подано на затвердження Мінтрасзв'язку програму перспективного розвитку Миколаївського морського торговельного порту на середньостроковий період.

Источник: mintrans

| | | | - | | | | | |