.
Миколаївський міжнародний аеропорт презентував новий рейс «Миколаїв-Київ».

Миколаївський міжнародний аеропорт презентував новий рейс «Миколаїв-Київ».

mlp / 25.01.2022

В Миколаївському міжнародному аеропорту презентували авіарейс «Миколаїв-Київ» від компанії «Мотор Січ». Про це повідомляє СВІДОК.info. Презентація відбулась у формі брифінгу за участі керівництва обласних та міських органів влади, директора аеропорту та представника авіаперевізника.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім повторив раніше відому інформацію про зручність авіарейсу, адже літак прибуватиме до самого Києва у аеропорт в Жуляни. За словами голови ОДА, для бізнесових цілей це зручніше, ніж Бориспіль.

Також Віталій Кім повідомив, що новий рейс привабливий для жителів Херсону, які до цього мусили літати у Київ лише через Одесу.

«Херсон залюбки буде користуватися послугами Миколаївського аеропорту. Прошу всіх долучатися до рекламної кампанії. Бо дуже повільно люди звикають до нового рейсу, навіть якщо це дуже зручно», – закликав голова ОДА.


В той же час голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва подякувала бізнесу, який сьогодні підтримує миколаївський аеропорт.

«Хочу сьогодні подякувати соціально відповідальному бізнесу, який досі допомагав аеропорту. Хочу подякувати сьогодні таким підприємствам, як «Техноторг», Миколаївському глиноземному заводу, «Нібулону», «Ніка-Тері» – всім, хто постійно здійснює допомогу», – сказала Замазєєва.

Голова облради нагадала, що обласна влада звернулась до міністра охорони здоров’я з проханням включити миколаївський аеропорт до пілотного проекту, завдяки якому жителі області матимуть змогу отримувати кваліфіковану медичну допомогу у будь-якій точці України.

«Вчора звернулися до Віктора Ляшка – міністра охорони здоров’я, – щоб нашу Миколаївську область і наш аеропорт включили до пілотного проекту аеромедичної евакуації», – сказала голова облради.

Секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько впевнений, що Миколаїв з робочим аеропортом стане більш привабливим для інвестицій містом. Нагадаємо, що саме Миколаївська міська рада виділила 14,5 мільйона гривень допомоги аеропорту, завдяки чому підприємство має змогу придбати сучасне та необхідне обладнання.

«З одного боку миколаївці та жителі області зможуть швидко дістатися Києва, з іншого боку місто отримає новий пасажиропотік, туристичний потік людей, які будуть відвідувати наше місто з туристичною або бізнесовою метою. Аеропорт у місті значно покращує інвестиційну привабливість. Сподіваюсь, що і надалі будуть розвиватись такі напрямки», – зазначив секретар міськради.

Директор аеропорту Петро Кизим повідомив, що для підприємств діє корпоративна пропозиція, яка надає можливість зручно скористуватись послугами будь-якого рейсу.

«Діє корпоративна програма для власників бізнесу. Підприємство купує квитки напряму у авіакомпанії і у любий час, коли є рейс, ви можете потрапити на борт», – повідомив Петро Кизим.

Треба зазначити, що компанія «Мотор Січ» зайшла у Миколаївський міжнародний аеропорт на базування, а не лише на обслуговування рейсу. Тому учасники події мали змогу оглянути літак, який здійснюватиме рейс вже буквально завтра – 26 січня.

Нагадаємо, що на тиждень заплановано чотири рейси. Ранкові – з Миколаєва. Вечірні – зворотні з Києва. Рейси відбуватимуться по понеділкам, середам, п’ятницям та суботам. Вартість квитків від 1260 грн до 2000 грн – в залежності від додаткових послуг.

Источник: СВІДОК.info

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |