.
Как Д. Разумков оценивает работу парламента, скандалы в правительстве и возможность изменения его состава.

Как Д. Разумков оценивает работу парламента, скандалы в правительстве и возможность изменения его состава.

mlp / 24.01.2020

22 января глава Верховной Рады Украины об этом рассказал в телепрограмме «Добрый вечер» на ТРК НІС-ТВ.

Цель визита – «чиновники повинні працювати в регіонах… це тиждень роботи в регіонах», «буде час поспілкуватися с людьми».

Оценка работы Верховной Ради - «в цілому позитиву більше», «робота колег більш динамічна за каденцію», «це не турборежим, а швидка якісна робота, Верховна Рада повинна працювати достатньо швидко, в рамках закону і рамках регламенту», «350 – 380 народних депутатів постійно знаходяться на свої робочих місцях», «я не бачу тенденцій якими можна пов’язати (народних депутатів – ред..) з представниками крупного бізнесу, лобіювання інтересів представників великого бізнесу», «корупційних скандалів в нас не має, в тому об’ємі, як було раніше, я сподіваюсь позитиву від роботи Верховной Раді більше».

Относительно скандалов в правительстве по зарплатам - «я завжди говорив, що зарплата чиновників повинна бути достатньою, так як в Європі, там немає захмарних заробітних плат», «в Україні зарплати чиновників середньої або низової ланки м’яко кажучи невеликі, якщо ми хочемо, щоб вони нормально працювали з одного боку повинна бути заробітна плата, а з іншого боку повинен бути жорстокий контроль», «для топ-чиновників по перше показати результати роботи, а потім питати у суспільства чи маємо ми право на збільшення заробітної плати», «зарплата народного депутата оскільки пов’язана с прожитковим мінімумом збільшилась близько трьох тисяч гривень».

О «кассетном» скандале – «ви чули позицію президента, я її повністью підтримую, найближчим часом буде проміжний звіт уряду, ми почуємо і результати діяльності і плани на майбутнє».

Об изменениях в правительстве – во вторник в первый день работы третей сессии парламента рассмотрят увольнение А. Бабак и назначение Д. Шмигеля.

Оценка дискуссии по рынку земли – «накручивание цього процесу не додає конструктивну, з іншого боку не до кінця інформаційно і комунікаційно була донесена позиція щодо до тих законодавчих ініціатив, які надійшли в першу чергу від уряду», «я впевнений, що ще будуть точитися дискусії відносно законопроекту, однак я сподіваюсь, що ми знайдемо компроміс, винесемо в зал», «це буде точно під час третьої сесії Верховної Ради України, однак це відбудеться після того, як буде закон підготовлено до другого читання».

Об изменениях в законе «Про мову» - «наступ на щось, на ту або іншу мову, я думаю, що це некоректно і неправильно», «треба шукати механізми, які будуть популяризувати, створювати умови для використання, іти по шляху прянику, а не батога».

Под конец беседы Разумков напомнил, что он экономист, закончил украинский ВУЗ, хотя мог ехать учиться за границу, и с первого курса работал.
«Можна дійсно розвернутися, поїхати шукати кращої долі і в Польщу, і в Чехію і в Німеччину. Однак, я вважаю, що треба будувати свою країну. Без нас нашу країну точно ніхто не збудує. Якщо всі поїдемо, то і держави не буде», - сказал председатель Верховной Рады.

Инвестор.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |