.
С 20 сентября департамент по предоставлению админуслуг принимает заявления на нарушение объектов благоустройства в Николаеве.

С 20 сентября департамент по предоставлению админуслуг принимает заявления на нарушение объектов благоустройства в Николаеве.

mlp / 20.09.2018

Об этом информировали на сайте Николаевского горсовета.

19 вересня відбулося засідання робочої групи, що займається переглядом адміністративних процедур.

Директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міськради Андрій Єрмолаєв наголосив, що фахівці очолюваного ним департаменту та департаменту з надання адміністративних послуг розробили технологічну карту надання відповідних дозволів.
Відбулась презентація адмінпослуги «Видача дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів».
Її надання регламентується постановою Кабміну від 30.10.2013 № 870 та Законом України «Про благоустрій населених пунктів».

При виконанні робіт (перелік робіт, на які необхідно отримання дозволу, зазначено в постанові Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 № 870) на об’єктах благоустрою (перелік об’єктів благоустрою зазначений в статті 13 ЗУ «Про благоустрій населених пунктів») необхідно попередньо звернутися до департаменту з надання адмінпослуг міськради.

«20 вересня департамент з надання адміністративних послуг розпочинає прийом заяв на порушення об’єктів благоустрою. Їх буде розглядати департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради, після чого заявник отримуватиме дозвіл або відмову на проведення зазначених видів робіт.
Ми будемо проводити інформаційну кампанію і нагадаємо, що підприємствам та організаціям при плануванні певних видів робіт необхідно буде отримувати дозвіл на їх виконання.
При видачі таких документів будуть вказуватися кінцеві терміни виконання робіт. Те, як вони дотримуються, контролюватимуть наші співробітники.
Також ми будемо слідкувати за тим, щоб дорожнє покриття відновлювали після розриттів.
Ми плануємо наносити такі види робіт на електронну карту, коли вона буде розроблена», - сказав А. Єрмолаєв.

ПЕРЕЛІК земляних та/або ремонтних робіт, для проведення яких необхідно отримати дозвіл.

1. Земляні або монтажні роботи, не пов’язані з прокладенням, перекладенням, ремонтом інженерних мереж і споруд.
2. Земляні або монтажні роботи, пов’язані з розриттям дорожнього покриття вулиць, доріг, майданів, площ.
3. Роботи, пов’язані з порушенням благоустрою об’єктів зеленого господарства.
4. Роботи, пов’язані з інженерними вишукуваннями.
5. Роботи, пов’язані з археологічними дослідженнями.
6. Улаштування нових та/або заміна існуючих посадкових майданчиків для пасажирів міського громадського транспорту з встановленням навісу або павільйону.
7. Ремонт та/або улаштування майданчиків для паркування транспортних засобів, спортивних, дитячих та інших майданчиків.
8. Заміна пошкоджених та застарілих конструкцій опор, ліхтарів, освітлювальної арматури, тросів, розтяжок, кабелів, дротів, комунікаційної апаратури.
9. Прокладення, перекладення або заміна водостічних, водопровідних труб та водоприймальних колодязів.
10. Установлення нових, відновлення, ремонт та заміна існуючих малих архітектурних форм.
11. Відбудова, відновлення зруйнованих частин фундаментів пам’ятників, декоративних скульптур та композицій, елементів обладнання фонтанів та декоративних басейнів із заміною зношених труб та водопровідної арматури фонтанів тощо.
12. Установлення нових та/або ремонт і відбудова пошкоджених споруд і обладнання пляжів (гардеробів, камер схову, пунктів прокату пляжного інвентарю, туалетів, лав, грибків, навісів, альтанок тощо), спортивного та дитячого устаткування.

| | | | - | | | | | |