.
Під час операцій “Акциз” та “Курорт” виявляються нові порушники.

Під час операцій “Акциз” та “Курорт” виявляються нові порушники.

mlp / 17.07.2007

Державна податкова адміністрація у Миколаївській області продовжує інформувати громадськість про порушення податкового законодавства.Під час операції "Акциз" співробітники податкової міліції виявили “підпільний” цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, розташований у Ленінському районі м. Миколаєва.
У приміщенні цеху податківці знайшли та вилучили обладнання для виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, а також 55 літрів фальсифікованої горілки та 7,5 літрів спирту, всього на суму 700 гривень. Вирішується питання про притягнення організатора цеху до кримінальної відповідальності.
Також у м. Миколаєві, при проведенні перевірки павільйону, розташованого по проспекту Миру, встановили факт реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без наявності відповідних ліцензій. В ході проведення перевірки в павільйоні виявлено та вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на загальну суму 6689 грн.
В одному з барів м. Баштанка встановлено факт реалізації алкогольних напоїв без наявності ліцензії на роздрібну торгівлю. Вилучено алкогольні напої на суму 1448 грн.
В ході операції "Курорт" в одному з барів зони відпочинку Лугове виявили факт реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без наявності відповідних ліцензій. Вилучено алкогольні напої та тютюнові вироби на загальну суму 8546 грн. Вирішується питання про притягнення власників цих закладів до адміністративної відповідальності.
Співробітники податкової міліції Первомайської ОДПІ в ході перевірки магазину, розташованого в с. Грушівка Первомайського району, який належить приватному підприємцю, встановили факт використання гральних автоматів без будь-яких дозвільних документів. В результаті перевірки вилучено сім гральних автоматів на суму 21 тис. гривень.
Прокуратурою Жовтневого району Миколаївської області, за матеріалами податкової міліції ДПІ у Жовтневому районі порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст.15 та ст.191 КК України за фактом замаху на привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах посадовими особами одного з державних підприємств.
Як встановлено слідством, посадові особи підприємства, шляхом перекручення бухгалтерських документів, здійснили замах на незаконне отримання бюджетного відшкодування податку на додану вартість у розмірі понад 730 тис. грн.
Виявлення порушень в сфері оподаткування триває.

Державна податкова адміністрація
у Миколаївській області

| | | | - | | | | | |